Bell Schedules


SEALY HIGH SCHOOL

REGULAR BELL SCHEDULE

2016-2017

                                    1st Period         7:45-8:40         (55 minutes-Pledges)

                   2nd Period        8:44-9:37         (53 minutes)

                                                       3rd Period         9:41-10:37      (56 minutes-Announcements)

  A Lunch         10:41-11:11
                4th                    10:41-11:34                 4th       10:41-11:34                
4th                    11:15-12:08                 B Lunch         11:38-12:08                5th        11:38-12:31

5th                    12:12-1:05                   5th                    12:12-1:05           C Lunch     12:35-1:05 
   

                                   6th Period         1:09-2:02              (53 minutes)   

                                  7th Period         2:06-3:00              (54 minutes)

                                   Tutorials         3:05-3:35                (30 minutes)


SEALY HIGH SCHOOL

HOMEROOM BELL SCHEDULE

2016-2017

                                    1st Period         7:45-8:36         (51 minutes-Pledges)

                                    2nd Period        8:40-9:29         (49 minutes)

                                    3rd Period         9:33-10:22       (49 minutes)

                                    Homeroom      10:26-10:54     (28 minutes-Announcements)

 

A Lunch         10:58-11:28                4th                    10:58-11:47                 4th       10:58-11:47                

4th                    11:32-12:21                 B Lunch         11:51-12:21                5th        11:51-12:40

5th                    12:25-1:14                   5th                    12:25-1:14           C Lunch     12:44-1:14     

 

 

                                    6th Period         1:18-2:07         (49 minutes)   

                                    7th Period         2:11-3:00         (49 minutes)

                                    Tutorials         3:05-3:35         (30 minutes)

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

SEALY HIGH SCHOOL

Pep-Rally Schedule

2016-2017

                                    1st Period         7:45-8:35         (50 minutes-Pledges)

                                    2nd Period        8:39-9:27         (48 minutes)

                                    3rd Period         9:31-10:22       (51 minutes-Announcements)

A Lunch         10:26-10:56                4th                    10:26-11:14                 4th       10:26-11:14                

4th                    11:00-11:48                 B Lunch         11:18-11:48                5th        11:18-12:06

5th                    11:52-12:40                 5th                    11:52-12:40         C Lunch     12:10-12:40   

 

                                    6th Period         12:44-1:32                   (48 minutes)   

                                    7th Period         1:36-2:24                     (48 minutes)

                                    Pep-Rally        2:28-3:00                     (32 minutes)

 

**Please wait for PA announcement before releasing students to Pep-Rally**
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 SEALY HIGH SCHOOL

Early Release Schedule

2016-2017

                              

                                   1st Period         7:45-8:14                     (29 minutes)

                                    2nd Period        8:17-8:47                     (29 minutes)

                                    3rd Period         8:51-9:20                     (29 minutes)

                                    4th Period         9:24-9:53                     (29 minutes)

                                    5th Period         9:57-10:26                   (29 minutes)

                                   6th Period         10:30-10:59                 (29 minutes)

                                    7th Period         11:03-11:32                 (29 minutes)

                                               

                                    Lunch              11:32-11:45 (sack lunches will be available)

 

**Buses will run at 11:45 am**

Website by SchoolMessenger Presence. © 2017 West Corporation. All rights reserved.